Produse
Cana filtrare si alcalinizare Kent Water
  • Cana filtrare si alcalinizare Kent Water
  • Cana filtrare si alcalinizare Kent Water
  • Cana filtrare si alcalinizare Kent Water
  • Cana filtrare si alcalinizare Kent Water

Cana cu filtru pentru apă și alcalinizare KENT WATER

 

Apa alcalină este recomandată de medici și terapeuți pentru că efectele sale sunt deosebit de benefice asupra sănătății. Alege cana KENT WATER cu filtru pentru alcalinizarea apei, pentru sănătatea familiei tale!

349,00 lei
Cantitate
In stoc.
Durata de livrare: 24 - 48 de ore.

  Plata online securizata

Posibilitate de plata in rate fara dobanda

  Transport gratuit

Pentru comenzile de minim 500 RON

  14 zile drept de retur

Pentru produsele comandate online

Economisești bani. Bei apă filtrată și alcalină pentru doar 0.064 bani pe litru. (pret pentru un metru cub de apa plus un cartus de filtrare)

Nu mai cari bidoane cu apă. Fiecare cartuș filtrant filtrează până la 1000 litri de apă, aprox. echivalentul a:

– 500 de sticle de apă de 2 L sau

– 200 bidoane de apă de 5 L sau

– 100 bidoane de apă de 10 L

Si un lucru foarte important: NU MAI POLUAM PLANETA CU PET-URI!

Cana cu filtru pentru apă și alcalinizare KENT WATER

KENT RO SYSTEMS LTD a introdus in productie si vanzare  Cana cu filtru pentru apă și alcalinizare KENT WATER pentru a vă oferi dvs. și familiei o  apă sigură, curată și fără germeni, cu nivelurile potrivite de pH.  Este important pentru noi să bem apa cu pH-ul potrivit pentru un corp și o minte sanatoasa. Consumul de apă alcalină  te ajuta să ai mai multă energie și sa îți rezolvi mai ușor problemele de sanatate care se datorează acidifierii corpului. Totodata gustul excelent te va ajuta bei o cantitate suficienta de apa ca sa te hidratezi acasa sau la birou.

Echilibreaza nivelul PH-ului in corp

Apa cu un nivel de pH bine echilibrat este o necesitate. A fi fie prea alcalin sau prea acid poate fi în detrimentul sanatații. crește nivelul de apă al pH-ului pentru a ne oferi apă adecvată (8,5 – 9,5) pentru un corp sanatos și o minte sanatoasa. Mens sana in corpore sano!

     

Indeparteaza impuritatile fizice si chimice din apa

Cana cu filtru pentru apă și alcalinizare KENT WATER este echipata cu filtru de sedimente care îndeparteaza cu ușurința impuritățile fizice si chimice din apă. Filtrul de carbon prezent în cana totodata  metalele grele cum sunt Plumbul și Cuprul precum clorul și alți contaminanți.

Cana cu filtru pentru apă și alcalinizare KENT WATER scade potențialul de reducere a oxigenului (ORP – Oxygen Reduction Potential ) și face apă alcalină antioxidantă, care are un gust proaspat și bunt. Agentii anti-oxidanti din apa joaca un rol important in neutralizarea radicalilor liberi din corpul tau care te ajuta sa ramai sanatos. Apa alcalină este un anti-oxidant mai puternic decât ceaiul sau sucul verde. Consumul de apă alcalină în fiecare zi te face să te simți energizat și sănătos.

       

Corpul canii este extrem de rezistent la spargere cu un design special (SMART DESIGN)

Cana este alcatuit dintr-un plastic alimentar special, extrem de rezistent la spargere pentru a asigura o durata de viata cat mai mare si o calitate deosebita apei filtrate.

Cana cu filtru pentru apă și alcalinizare KENT WATER are un design  ergonomic pentru a putea avea loc cu usurinta in toate tipurile de frigidere.  Acesa cana este prevazuta cu un capac ușor de umplere și un mâner de prindere confortabil, care oferă o comoditate deosebită în timp ce turnati apă într-o sticlă sau pahar.

Comparatia canii cu filtru pentru apă și alcalinizare KENT WATER cu o cana obisnuita de filtrare

Cana cu filtru alcalin  Kent WATERCana cu filtru pentru apă normală
Capacitate filtru  1000 L 150 L
Apă alcalină (pH 8,5-9,5) DA NU
Echilibrează balanța alcalin/acid în corp DA NU
Ajută la detoxifierea organismului DA NU
Apă antioxidantă (ORP negativ) DA NU
Carcasa extrem de rezistenta – plastic alimentar DA NU
Adaugă minerale benefice DA NU
Hidratare superioară DA NU
ZMS-CF-KA

Referinte specifice

cod ISBN
123-4-56-789012-3