Produse

Zappa Medical Services este distribuitorul exclusiv in Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova al producatorului Kent RO Systems din India – lider in Health Care Tehnology (industria care se ocupa cu aparatura care imbunatateste si protejeaza starea de sanatate si confort).  

In echipa noastra sunt specialisti in sanatate, tehnologie si antreprenori cu experienta care doresc sa ofere pe langa produsele de calitate Kent, asistenta si consultanta cu privire la gasirea celor mai bune solutii la probleme pe care le intampina clientii.

Misiunea firmei este de a aduce pe piata produse de calitate la un pret acceptabil pentru marea majoritate a populatiei aducand in acest fel un aport la reducerea riscului de imbolnavire datorat poluarii aerului, apei si alimentelor. Dorim sa avem un aport considerabil si la reducerea poluarii cu PET-uri a mediului inconjurator avand in vedere ca purificatoarele noastre de apa au ca si efect de mediu principal stoparea cumpararii de apa imbuteliata in PET.

Fiecare dintre noi trebuie sa fie constient ca starea noastra de sanatate este strans legata de ce bem, mancam si respiram. Compania noastra va lansa periodic campanii de constientizare a pericolului pe care il reprezinta apa si aerul poluat si contaminanti prezenti pe produle vegetale si de carne.

Dorim sa devenim una dintre cele mai importante firme din Romania care sa ofere posibilitatea romanilor sa traiasca mai sanatos avand in vedere ca avem calitatea de furnizor al unuia dintre liderii din India si Asia in domeniu.