Produse

Cum Cumpar

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea stanga sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat "Adauga in cos" produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Finalizeaza comanda" si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).

Metoda de plata: Alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR CASH la livrarea coletului, prin CARD sau prin transfer bancar).

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.


Comanda telefonica

Telefonand la 0723.45.12.92 sau 0720.62.82.92, un agent de vanzari va va prelua comanda.


Comanda prin email

Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la comenzi@purificatorapa.ro

Va fi necesar sa ne transmiteti:

Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa completa(Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului, precum si cantitatea dorita.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.