Produse

Politica de retur

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati sau despagubiri si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, in termen de 14 zile lucratoare de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

a) de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dumneavoastra

b) de a returna produsul cumparat in stare de functionare, in ambalajul original, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat

c) pentru produsele deteriorate si/sau conectate la apa sau folosite pentru purificarea aerului Zappa Medical Services SRL isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru inlocuirea consumabilelor si/sau readucerea produsului in starea initiala.

Pentru returul produsului, va rugam sa completati formularul de retur

Cererea de retur va fi procesata de catre Zappa Medical Services SRL in termen de 7 zile , iar banii vor fi returnati in termen de 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului.

Zappa Medical Services SRL va deduce din suma platita, cheltuielile de transport (tur - retur in cazul in care clientul nu a platit transportul ). Diferenta rezultata va fi returnata clientului conform termenilor de mai sus .