Produse
Kent Shoe Cleanear
  • Kent Shoe Cleanear
  • Aparat profesional cu vacuum pentru curatat incaltamintea - Kent Shoe Cleanear
  • Aparat profesional cu vacuum pentru curatat incaltamintea - Kent Shoe Cleanear

Aparat profesional cu vacuum pentru curatat incaltamintea - Kent Shoe Cleanear

 

KENT vă prezintă masina de curatat pantofi automat cu vacuum pentru retinerea si atragerea murdariei de pe talpa. In acest fel puteti invita in casa/hotel/birou/atelier/clinica pe oricine, incaltat si sa va pastrati curatenia in acelasi timp.

Ideala pentru cluburi de sport, clinici, birouri, spitale, locuinte si institutii. 

Intr-un timp scurt, fara efort incaltamintea este curatata si se protejeaza podeaua si aerul de praf si murdarie. Impreuna cu un covor ce contine biocid este un pachet dezinfectant ideal pentru toate locurile unde curatenia este vitala.

1.490,00 lei
Cantitate
In stoc.
Durata de livrare: 24 - 48 de ore.

  Plata online securizata

Posibilitate de plata in rate fara dobanda

  Transport gratuit

Pentru comenzile de minim 500 RON

  14 zile drept de retur

Pentru produsele comandate online

KENT vă prezintă masina de curatat pantofi automat cu vacuum pentru retinerea si aspirarea murdariei de pe talpa. In acest fel puteti invita in casa/hotel/birou/atelier/clinica pe oricine, incaltat si sa va pastrati curatenia in acelasi timp.

KENT Shoe Cleaner Cleaner funcționează automat. Trebuie doar sa conectati aparatul la priza si sa-l porniti. La aprinderea becului LED aparatul este gata de lucru iar la asezarea talpii incaltamintei pe perie el porneste automat. Aparatul este dotat cu perii rotative care curate talpa de mizerie si impuritati iar prin efectul de vacuumare mizeria este aspirata si depozitata in compartimentul transparent de la baza aparatului.

KENT Shoe Cleaner Cleaner funcționează automat odată ce așezi pantoful pe el iar prin efectul de suctiune ajută la îndepărtarea și scoaterea particulelor fine de praf si mizerie de pe talpa încălțămintei, asigurând curatenia in spatiul in care functionati. Coșul transparent atașat la aparat colectează tot praful și ajută la eliminarea ușoară a mizeriei de pe talpa.

Specificatii tehnice

Nume model KENT SHOE SOLE CLEANER
Nr Model 16018
Greutate neta 5.6 Kg
Presiune Max. Vacuum 5 Kpa
Zgomot (dB) <86 dB (A)
Lungime cablu alimentare 2.04 m
Putere maxima 300 W
Debit de aer 0.5m3/min
Putere de suctiune 11 W
Tensiune de alimentare Monofazat 220 V, AC 50 Hz
ZMS-HA-KSSVC