Produse
categories
Statie deferizare KENT IRON
  • Statie deferizare KENT IRON
  • Statie deferizare KENT IRON
  • Statie deferizare KENT IRON

Statie deferizare KENT IRON

 

Daca apa ta miroase a oua putrede sau are culoare rosiatica, exista un continut excesiv de fier in apa. Avand in vedere acest lucru, KENT a introdus un nou filtru de eliminare a fierului. Un aparat de mare capacitate, filtrul de indepartare a fierului KENT nu utilizeaza electricitate pentru a va oferi apa curata si fara fier.

Filtrul de fier foloseste carbon activat de inalta calitate, suport BRIM (cel mai bun suport de indepartare a fierului) si suporturi de nisip pietris special. 

2.899,00 lei
Cantitate
In stoc.
Durata de livrare: 24 - 48 de ore.

  Plata online securizata

Posibilitate de plata in rate fara dobanda

  Transport gratuit

Pentru comenzile de minim 500 RON

  14 zile drept de retur

Pentru produsele comandate online

Daca apa ta miroase a oua putrede sau are culoare rosiatica, poti fi sigur ca exista un continut excesiv de fier in apa. Tinand cont de acest fapt, KENT a introdus un nou filtru de eliminare a fierului pentru a va oferi o apa curata. Desi are o capacitate mare, filtrul de indepartare a fierului KENT nu are nevoie de electricitate in procesul de eliminare a fierului.
Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati procedura de instalare si filtrul va fi gata de utilizare.

Statia pentru deferizare KENT Iron foloseste 3 medii de filtrare:

  • Carbon activat de inalta calitate
  • Suport BRIM
  • Suport de nisip si pietris ( Gravel Sand Media )

Mediile de inalta calitate asigura eliminarea eficienta a particulelor de fier prezente in apa si, in acelasi timp, creste durata de viata a filtrului.

Statie deferizare Kent Iron

Ce este BRIM ?

BRIM este un mediu eficient si economic pentru reducerea compusilor dizolvati de fier si mangan din alimentarea cu apa bruta. Poate fi utilizat fie in sisteme de tratare a apei prin gravitatie, fie in apa sub presiune.

BRIM actioneaza ca un catalizator insolubil pentru a imbunatati reactia dintre oxigenul dizolvat si compusii de fier. In apele subterane fierul dizolvat este de obicei in starea de bicarbonat feros datorita excesului de dioxid de carbon liber si nu este filtrant. Brim, actionand ca un catalizator intre oxigen si compusii solubili ai fierului, imbunatateste reactia de oxidare a fierului si produce hidroxid feric, care face ca fierul sa se combine in particule de sediment si poate fi usor filtrat.

Nu se recomanda folosirea apei clorinate in cazurile de filtrare cu BRIM.
BRIM nu este consumat in operatiunea de indepartare a fierului si, prin urmare, ofera un avantaj economic extraordinar fata de multe alte metode de indepartare a fierului.

Ce este Gavel Sand Media ?

Este un mediu de filtrare extrem de eficient datorita capacitatii sale de a retine impuritatile. Dimensiunea nisipului de filtrare, unghiul si duritatea sunt caracteristicile importante ale nisipului filtrant pentru a asigura o filtrare adecvata.

Statie deferizare Kent Iron

Design elegant si regenerare usoara

Pentru confortul utilizatorilor, statia de deferizare KENT are un design elegant si compact. De aceea se poate amplasa in orice spatiu fara schimbari majore ale aspectului estetic. Regenerarea este necesara pentru ca filtrul sa functioneze eficient. KENT Iron Filter are un proces simplu de regenerare. Tot ce trebuie sa faceti este sa rotiti butonul pentru a inversa fluxul de apa si pentru a elimina contaminantii. Procesul simplu va scuteste si de sarcina de a curata manual filtrul.

Pretul include TVA
ZMS-FA-KIF

S-ar putea sa-ti placa