Produse
Purificator comercial de apa KENT Elite II Plus
  • Purificator comercial de apa KENT Elite II Plus
  • Purificator comercial de apa KENT Elite II Plus

Purificator comercial de apa KENT Elite II Plus

 

Principalele avantaje ale aparatului de ultima generatie KENT Elite II Plus sunt:

- are inglobat un controler TDS (Total Particule Solide in Apa) controlat de computer pentru a monitoriza permanent calitatea apei
- foloseste Tehnologia Mineral RO TM  patentata de catre KENT RO Systems Ltd. cu ajutorul carei se retin in apa mineralele esentiale in apa purificata
- proces de purificare in mai multe etape RO (Reverse Osmosis) +UV (Dezinfectia cu raze ultraviolet) +UF (ultra filtration)+TDS Control,  face aceasta apa 100% viabila pentru    consumul uman.
- capacitate mare de  si purificare 100 l/ora
- Save Water Technology – consum redus de apa in procesul de purificare

5.599,00 lei
Cantitate
Ultimele produse in stoc
Durata de livrare: 24 - 48 de ore.

  Plata online securizata

Posibilitate de plata in rate fara dobanda

  Transport gratuit

Pentru comenzile de minim 500 RON

  14 zile drept de retur

Pentru produsele comandate online

Aparatul de purificare al apei pentru uz comercial, KENT Elite II Plus face parte din ultima generatie de aparate de purificare care sunt controlate de computer pentru a avea constant o calitate a apei purificate la parametrii de calitate cei mai buni.

Aparatele KENT au toate certificarile internationale importante din domeniu si sunt livrate in piete din Europa, America de Nord, Orientul Mijlociu si Asia. Cu o experienta de multi ani in productia de aparate de purificare a apei, compania KENT a investit masiv in cercetare si are patente proprii care se regasesc in solutiile tehnologice de la ultima generatie de purificatoare de apa.

Purificatorul de apa pentru uz comercial KENT Elite II Plus

KENT Elite II Plus are un sistem avansat de dubla purificare cu 4  membrane RO si doua pompe de inalta presiune care foloseste tehnologia Mineral RO water purifier TM  si un controler TDS incorporat care monitorizeaza constant calitatea apei. Este proiectat special pentru diverse activitati comerciale cum ar fi restaurante, baruri, magazine, cantine, birouri si fabrici. Vine in dotarea standard cu o structura din otel inoxidabil pentru o durata de viata cat mai mare si o rezistenta mare in diverse medii de lucru precum si cu un sistem automat de curatare a sistemului RO (Reverse Osmosis) pentru a preveni depunerile si colmatarea membranei. Este indicat pentru folosirea lui alimentat la apa din retele municipale precum si din subteran.    

Capacitate mare de purificare – 100l / ora

Purificatorul comercial KENT Elite II Plus foloseste 4 membrane RO si doua pompe de inalta presiune pentru purificare care faciliteaza obtinerea unui debit de 100l/ora. Designul său subțire ergonomic și compact asigură o amplasare facila alaturi de  bazine de retentie, masini de facut gheata sau cu alte masini necesare in activitatea comerciala, ceea ce il face cel mai potrivit purificator pentru entitatile comerciale  care au nevoie de un debit mediu de apa purificata.

Tehnologia Mineral RO TM  patentata de catre KENT RO Systems Ltd. retine mineralele esentiale in apa purificata folosind acest controler TDS, in acest fel furnizeaza o apa echilibrata, cu gust si sigura pentru consumul uman.

Acest proces de purificare in mai multe etape RO+UF+TDS Control  face aceasta apa 100% viabila pentru consumul uman. Procesul de purificare in mai multe etape nu numai ca înlătură impuritatile dizolvate, cum ar fi substanțele chimice, bacteriile, virusurile si sarurile, dar îmbunatateste si gustul apei.

Instalare, Garantie & Servicii post garantie

Instalarea se face de catre cumparator pe baza instructiunilor si a pachetului de instalare inclus in cutia produsului.

Data de incepere a garantiei va incepe din data livrarii aparatului. Garantia se acorda pentru diverse parti ale aparatului dupa cum urmeaza: Toate partile electrice si mecanice – 1 An, membrana RO si UF – 1 An, filtre consumabile precum filtrul de sedimente, Filtrul de Carbon si post Carbon 6 luni.

Toate serviciile de garantie se efectueaza la sediul distribuitorului.

ZMS-PA-KEP

Fisa tehnica

Aplicabilitate
Potrivit pentru entitati comerciale precum restaurante, birouri, baruri, unitati de alimentatie publica, cantine, fabrici, etc
Capacitate de purificare
100 Litri / ora
Material carcasa
Otel inoxidabil
Montaj
Pe perete sau podea
Dimensiuni(mm)
505(L) x 360(l) x 746(I)
Presiunea apei de intrare/Temp (Min)
0.3 kg/cm² , 10°C
Presiunea apei de intrare/Temp (Max)
4 kg/cm², 40°C
Cartuse filtrare
Sediment, Carbune activ, UF, Post carbon
Sistem auto curatare membra RO
DA
Greutate
33.2 kg
Consum de energie
240W
Tip membrana Osmoza inversa
Thin film composite
Tensiune alimentare
100-250V AC, 50-60 Hz
Numar patent
199716