Produse
  • La reducere!
Purificator apa alcalina, Kent Grand Star, 7 trepte, cu osmoza inversa
  • Purificator apa alcalina, Kent Grand Star, 7 trepte, cu osmoza inversa
  • Purificator apa alcalina, Kent Grand Star, 7 trepte, cu osmoza inversa
  • Purificator apa alcalina, Kent Grand Star, 7 trepte, cu osmoza inversa
  • Purificator apa alcalina, Kent Grand Star, 7 trepte, cu osmoza inversa

Purificator apa alcalina, Kent Grand Star, 7 trepte de filtrare, cu osmoza inversa

Opinia clientilor:
(1 review)
 

KENT Grand Star este un purificator cu 7 nivele de filtrare: filtru sediment, filtru carbon, ultrafiltrare, filtru osmoza inversa, lampa ultraviolete, filtru post carbon + filtru alcalinizare. Dezinfectie UV in rezervorul de apa.

Aparatul de filtrat este folosit cu succes de companii mici si mijlocii, spitale, institutii, scoli, gradinte precum si pentru uz rezidential de familiile care doresc o apa de calitate fara riscuri. Pachetul contine un kitt de montaj integral, practic pentru o retea standard este nevoie doar de manopera.

3.450,00 lei
Cantitate
In stoc.
Durata de livrare: 24 - 48 de ore.

  Plata online securizata

Posibilitate de plata in rate fara dobanda

  Transport gratuit

Pentru comenzile de minim 500 RON

  14 zile drept de retur

Pentru produsele comandate online

KENT Grand Star este cel mai bine vandut purificator premium de apa al producatorului KENT RO Systems Ltd. Acesta este un purificator, care se monteaza pe perete, ideal pentru apartamente, case si birouri, cu ajutorului caruia se poate purifica apa provenita din surse subterane, de suprafata sau din retele municipale de distributie a apei curente.

Purificator apa alcalina 7 trepte cu osmoza inversa Kent Grand Star

 

Acest purificator de apa este un mijloc prin care ii protejezi pe cei dragi de pericolele bolilor hidrice, ale virusilor si bacteriilor nocive prezente in apa, precum si impotriva metalelor grele si ale diversilor poluanti chimici. Aparatul se instaleaza usor si nu este nevoie de scule speciale.

KENT Grand Star are 7 trepte de filtrare: filtru sediment, filtru carbon, ultrafiltrare, filtru osmoza inversa, lampa ultraviolete, filtru post carbon + filtru alcalinizare. Pentru a mentine apa mereu proaspata si pura, in rezervorul de apa este amplasata o lampa cu ultraviolete.

Purificator apa Kent Grand Star 7 trepte de filtrare

Aparatul are doua inovatii patentate:
  • Tehnologia Mineral RO TM, patentata de catre KENT RO Systems Ltd. retine mineralele esentiale din apa purificata folosind un controler TDS. In acest fel furnizeaza o apa cu un nivel echilibrat de minerale, gustoasa si sigura pentru consumul uman. De asemenea, fiecare utilizator isi poate alege nivelul de minerale dorit.
  • Save Water Technology - Aparatele de purificare irosesc foarte multa apa prin procesul de osmoza inversa si retin doar o cantitate mica de apa, care este apoi purificata. Tehnologia de economisire a apei, de la KENT, foloseste un proces controlat de computer pentru a recupera cat mai multa apa, care va fi purificata.

Procesul de purificare in mai multe etape RO + UV + UF + TDS Control + Dezinfectie UV in recipientul de stocare face aceasta apa 100% viabila pentru consumul uman. Procesul de purificare in mai multe etape nu numai ca inlatura impuritatile dizolvate, cum ar fi substantele chimice, bacteriile, virusurile si sarurile, dar imbunatateste si gustul apei.

Purificator apa alcalina 7 trepte cu osmoza inversa Kent Grand Star

Purificatorul este un echipament SMART RO – are un microprocesor care monitorizeaza si afiseaza digital statusul rezervorului, durata de viata a filtrelor si calitatea apei purificate. In momentul in care calitatea apei nu mai este in parametrii, microprocesorul opreste functionarea aparatului.

Aparatul vine impreuna cu un kit de montaj complet, in care se regasesc instructiuni detaliate, gandite astfel incat sa ajute utilizatorii. De asemenea, oferim asistenta telefonica pentru toti clientii nostri si servicii de instalare in anumite localitati din tara.

Capacitate mare de stocare si purificare

KENT Grand Star are o capacitate mare de stocare a apei purificate(rezervor de 9 litri), astfel ca in regim normal poate purifica peste 20 de litri/ora.

Dezinfectie UV a rezervorului de apa purificata

Kent Grand Star vine cu o functie de dezinfectie UV permanenta a rezervorului de apa purificata. Acest lucru ajuta la pastrarea apei din rezervor fara contaminanti, pentru o perioada mai lunga de timp. Aceasta este una din optiunile vitale pentru pastrarea calitatii microbiologice a apei.

Instalare, Garantie & Servicii post garantie

Instalarea se face de catre cumparator pe baza instructiunilor si a pachetului de instalare inclus in cutia produsului.

Data de incepere a garantiei va incepe din data livrarii aparatului. Garantia se acorda pentru diverse parti ale aparatului dupa cum urmeaza:
Toate partile electrice si mecanice – 2 Ani, membrana RO si UF – 1 An, filtre consumabile precum filtrul de sedimente, Filtrul de Carbon si post Carbon 6 luni.

Toate serviciile de garantie se efectueaza la sediul distribuitorului.

Pretul include TVA

ZMS-PA-KGS

Fisa tehnica

Aplicabilitate
Potrivit pt purificare apa din subteran si retele municipale
Capacitate de purificare
Pana la 20 litri/ora
Material carcasa
Plastic alimentar
Montaj
Montaj pe perete vertical
Dimensiuni(mm)
400 (L) x 230 (l) x 540 (I)
Presiunea apei de intrare/Temp (Min)
0.3 kg/cm² , 10°C
Presiunea apei de intrare/Temp (Max)
4 kg/cm², 40°C
Cartuse filtrare
Filtre: membrana osmoza inversa, sediment, carbon activ, ultra filtrare, post carbon + alcalinizare. Lampa UV
Sistem auto curatare membra RO
DA
Putere lampa UV
11W
Greutate
8.6 kg
Capacitate rezervor
9 Litri
Ciclul maxim de serviciu neintrerupt
100 Litri/zi
Consum de energie
60W
Tip membrana Osmoza inversa
Filmtec - Thin Film Composite 75 GPD
Tensiune alimentare pompa presiune
24V DC
Tensiune alimentare
100-250V AC, 50-60 Hz
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Aparat apa perete

Este singurul aparat pe care l-am gasit pe piata potrivit sa fie montat pe perete. Am gasit in cutie toate piesele necesare ca sa-l montez. Trebuie sa fie livrat insa cu instrumentul de masurare a particulelor solide din apa pentru reglarea gustului apei.

Was this comment useful to you? Yes No

S-ar putea sa-ti placa