Produse
Ozonul este cea mai buna metoda pentru dezinfectarea si ignienizarea spatiilor interioare.

Ozonul este cea mai buna metoda pentru dezinfectarea si ignienizarea spatiilor interioare.

Este compus din 3 atomi de oxigen. Singurul "dezvantaj" este acela ca in urma ozonificarii poate ramane un miros asemanator celui de aer curat de munte sau celul din aerul proaspat de dupa ploaie.

Igienizeaza si dezinfecteaza

Fara riscuri

Nu lasa reziduuri chimice

Ozonul distruge patogenii si elimina mirosurile, mucegaiul, infectiile. Se recomanda in interiorul oricarei incinte, dar si pentru dezinfectarea non-chimica a sistemelor de climatizare, racire sau incalzire.

Este un gaz care face parte din atmosfera pamantului. In cazul folosirii corecte, nu exista niciun fel de risc. In schimb, el poate ameliora starea oamenilor incapere, respiratia si poate ajuta alte functii ale organismului datorita compozitiei de oxigen.

Ozonul elimina cu succes majoritatea mirosurilor. Mirosul de transpiratie poate fi 100% eliminat in urma unui tratament cu ozon. Ozonizarea este o solutie potrivita pentru igienizarea completa a salii de fitness, a bailor si a vestiarelor. Suprafetele cu care intra ozonul in contact sunt dezinfectate si dezodorizate. Dupa ozonizare, ozonul se va descompune in oxigen. Tratamentul cu ozon este 100% ecologic. Tratand cu ozon camerele din hoteluri si pensiuni, veti putea oferi clientilor siguranta ca vor beneficia de siguranta si cel mai bun confort. Simultan cu ozonizarea camerelor si fara cheltuieli suplimentare, ozonul va curata si aparatele de aer conditionat. Clientii dumneavoastra vor putea utiliza aerul conditionat in conditii de siguranta pentru sanatate. Ozonul distruge patogenii din filtrele si tubulatura aparatelor de aer conditionat. Legionella, o bacterie care se dezvolta in interiorul aparatelor de aer conditionat si care cauzeaza o forma grava de pneumonie, este distrusa de ozon. In urma ozonizarii, camera va ramane dezinfectata si dezodorizata.